Iihanaa, nyt on kevät, kun mä oon nähny ekat leskenlehdet radanvarressa! Tuulista ja hyisen kylmää, mutta silti.. AURINKO on paistanut ja on paljon valosampaa! Lenkeil on kyl niin paljon kivempi, kun ei oo aina pimee..

Taotaolla on kesäkuulle asti nyt sitten ohjatut agilitytreenit kaksi kertaa viikossa. Maanantaisin HSKH agilityn alkeiskurssi juniorharrastajille ja keskiviikkoisin Koirakoulu Kompassin agility C kurssi. Hauvelista on tullu nopee. Nyt vaa pitäs kasvattaa omistajan aivoja vähän, että se kerkeis mukaan. ;) No ainakin on hauskaa! :) Molempien kurssien ensimmäiset kerrat olivat viime viikolla. Tai C-kurssi olis ollut jo viikko sitten, mutta silloin ei päästy Taon kanssa paikalle.
Maanantaina mentiin yksittäisenä rengasta ja lyhyttä suoraa putkea sekä perus hyppyjä niin että rimat oli maassa. Lopuksi yhdistettiin hyppy, hyppy, hyppy, putki. Ihan hyvä vaan, että tulee hitaasti yksittäiset esteet, sillä Taosta ois esim. hirmu kiva mennä niiden esteiden ´siivekkeiden´ läpi ja kun mä en osaa viel yhtään ohjata ni ni.. :D Samalla tutustuttiin ihastuttavaan Helmi-gööttiin, joka on Taon mielestä varsin hurmaava rouva. ;)
1240090531_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
(c) Nora

Maanantaina ennen agiltyä oltiin Taon kanssa Malminkartanossa mätsärissä. Katariina ja Domi olivat myös siellä ja pikku possuystävykset pääsivät vähän riehumaan ennenkehiä läheisessä puistossa. :)
Pienten koirien kehän vieressä oli skeittaajia ja HUI hirvitys sentään, nehän oli aika kauhistuttavia. Ensin piti yrittää haukkua, ja sitten muuten vaan pälyillä ja olla säpsynä. Kehässä Tao oli hirmu jäykkä ja epävarma, vilkuilu skeittareihin, mutta pöydällä peräti rentoutui hieman. :o Oli ihan hirmu ystävällinen tuomari muuten! Teki kaiken tosi rauhassa ja anto aikaa. Muutenkin oli mun mielestä hirmu kivasti järjestetty mätsäri. =) Tao sai punasen. Punasten kehään mennessä Taoki oli jo rentoutunu ja huomannu ettei ne skeittarit ihan oikeesti sitä syö. ;) Siinä odotellessa osallistuttiin NAMINSYÖNTIKISAAN! 12 namia jonossa pikku alustoilla ja herran aika 15,jotain. Nyt löyty Taon lempilaji. :DD Punasten kehässä ei sijotusta, ja pääsin onneksi Katariinan äidin kyydillä kotiin. (oli nimittäin hiukkasen kylmä :D )

Keskiivikon agilityssä mentiin ´ympyrärataa´. Hyppy, putki  uuna, kepit (6kpl?), hyppy, hyppy, putki uuna, kepit(6kp?), hyppy, hyppy, putki uuna. Joo en osaa selittää :D pitää yrittää väsätä paintilla joku.. Taolta meni hyvin, multa täydellistä sössimistä. En kertaakaan kerinny keppien alotukselle sillee hillityn hallitusti. Putkeen meni hyvin varsinkin toiseen suuntaan ilman, että mun täyty tulla sen matkassa. Hypyt loikki vauhdilla ja maltto odottaa lähdöt. Hyvä Tao! Mut voi onneks mun superkoiral on niin mahti hermot, ettei se masennu mun töpeksimisestä. Tao on huippuhauva.<3

Sitten vielä tokosta senverta, että A P U V A ! Meillä on Taon kanssa 2 möllitokoa toukokuussa. 3.5 Espoossa ja 21.5 Sahaajankadulla Helsingissä. apuaapuaapua. siit ei kyl tuu mitään, mun takia.. aapuvaaaa