10 päivä oli toko2-kurrsin toinen kerta. Harjoitteltiin aika pitkälti samoja asioita kuin edelliskerralla ja lisäksi paikalla makuuta. Tao oli jotenki outo, ihan kuin se olisi jännittänyt hallia tai jotain. :o Se kyllä teki kaiken ja niin poispäin, mutta oli kovin´innoton. Ensin kävi mielessä, että alkaisko Tao tylsistyä, ollaanko me jankattu liikaa, mutta heti kun mentiin pois hallista, se silminnähden rentoutu, leikki ja teki liikkeet iloisemmin jne.. Kuitenkin heti kun palattiin halliin, se oli taas ihan kuin ´jumissa´. Yritin ja yritän miettii et oisko se jossain tilanteessa jotain siel hallil tapahtunu tai jotain, mut ei mulle kyllä tuu mitään mieleen.
No eiköhän tuosta päästä, mut kun mä en oikeen tiiä miten mun ite pitäs toimii. Olla kuin aina ennenkin ja kattoo miten etenee?

Serkku 4vee ja tätini ovat meillä kylässä. Hehee meil asustaa sit nykyään Tessu-eurasier ja Tao-dreeveri. Serkku katteli koirakirjaa ja kutsu minut katsomaan ilmoittaakseen: "tämä näyttää Tessulta" ja "tämä näyttää Taolta" :d ;D
Leikittiin vähän piilosilla oloa ihan sisätiloissa. Serkku ´meni piiloon ja odoteltiin Taon kanssa, vähän ajan päästä laskin Taon siihen mistä serkku oli lähtenyt ja pyysin Tao etsimään. Voi sitä haltiotunutta ilmettä molempien naamalla. Taosta ihmisten etsiminen sekä sisällä ja ulkona on jotain ylihauskaa. Tosin voi naapurien korvaparkoja, kun ääntä tuo pikkuvesseli pitää, kun alkaa käydä vähän ylimääräsillä kierroksilla.

H
eti etsimisen perään otin seuraamistreenit. Ja jesjesjes! Nyt siinä seuraamisessa oli sitä jotain mikä yleensä puuttuu, viretila oli korkealla, ehkä vähän liiankin, mutta Tao piti intensiivistä kontaktia ja liikku oikealla paikalla reippaasti ja varmasti. Tehtiin myös käännöksiä oikeaan, sekä namiavustetusti pari täyskäännöstä. Lopetin harjotuksen pian, jottei tuo ilme ja ennen kaikkea tekemisen riemu olisi vähentynyt missään nimessä yhtään. Ainoa oli että pariin kertaan tuli Taon pompahdettua ilmaan ja haukahdettua, mut mitä pienest. Jippiijippii! Nyt kysymys, miten saada seuraamisesta aina tollasta? Tai siis niinkuin noin riemukasta? Koska yleensähän Tao kyllä mielellään tekee, mutta tänään se teki viel jotenki enemmän kuin mielellään. ääh emmätiiä. no kuitenkin. :D