Nyt must tuntuu et oisko toi leikkimättömyys hallissa, kuitenkin sitä että hajut on niiin ihmeellisiä? Kun kysyin kouluttajalta, niin kuulemma varmaan on vain sitä ettei ole niin tottunut halliin että malttaisi leikkiä tai jotain? Mutta toisaalta se leikki viel joskus joulukuus siellä? Mut toisaalta, nyt vasta sitä on ulkonakin alkanu tuoksut ja hajut kiinnostamaan. Nojooo enpä tiiä.
Joka tapauksessa tällä kerralla oli harjotuksessa nouto, liikkeestä seisominen, kertaaleen liikkeestä maahanmeno ja sit varmaan jotain, joka multa on jo unohtunut. Ei menny kyll yhtään hyvin. :D Haahuilua, säätämistä ja epämääräistä olemista.
Mutta heti kun tunti loppui ja tullaan hallista ulos, otan vielä lyhyet seuraamispätkät ja liikkeestä maahanmenon, niin tuo tekee hirmu hyvin. Piti kontaktin laskematta, myös yhdellä pitemmällä, mutta suoralla pätkällä. Oli reipas, iloinen. Palkkautui myös lelulla.
Mut mua ärsyttäää, ku mä en osaa lukea tota koiraa. :( Onks siinä hallissa jotain mikä Tao jännittää vai onko se vaan että siellä on niin paljon häiriötä ja mielenkiintosia juttuja? Nyt ois mielenkiintosta pystyy treenaamaan myös jossain muussa paikassa, vaikka ulkosalla missä olis muita koiria ja paljon häiriötä ja verrata miten sit siellä menee. Mut nyt mä en oikeen tiiä mitä mun siel hallis pitäs tehdä? Kun tuntuu vaikeelta pyytää siltä mitään siellä, kun tiedän ettei se tee ainakaan hyvin tai edes ilosesti. Ja jos tietäis mistä toi johtuu niin vois sit miettii mitä tekis, mutkun mutkun huaaaah on tyhmää olla näin tyhmä. En taho kiusata Tao omalla osaamattomuudellani muta äähh. Jos se ois jossain pelossa niin pitäs, varmaan vaan olla ton tyyppisissä tilanteissa, ei vaatia mitään ihmeempiä ja saada varmuutta olemiseen? Mut sit jos se on vain että kiinnostus on muualla, niin pitäs tehä lyhyitä helppoja harjotuksia jotka varmasti onnistuis ja pitää runsaasti taukoja ja sit jatkaa?

Kauhee epämääränen sepustus. :D Täytyy kattoo miten toi tos ny etenee ja sitä mukaa miettii. Mua vaan pelottaa et teen jotain tosi tosi värin ja saan Taon ihan sekasin ja epävarmaks..

Sit viel: Tao on O M A T O I M I N E N. Jos on nälkä - pitää hankkia ruokaa.
Tao oli onnistunut syömään koko lautasellisen makaroonilihasörssöä perjantai iltana. Onneksi ei sentäs maha mennyt sekasin, sillä annos oli veljelleni laitettu ja se syö paljon. :D Oltiin oltu kaikki puhelimessa tietokoneella ja ruoka jäänyt pöydälle. Kun tullaan takasin keittiöön, on kaikki täysin siistiä, mutta lautanen nuloltu viimeistä murua myöten puhtaaksi. Syyllisestä ei ole epäilystä - Taolle ei jostain kumman syystä maittanut sen jälkeen iltaruoka (jonka se yleensä hotkii) eikä edes Tessun ruualle ollut ylenpalttista kiinnostusta.
"Jos ruoka ei tule luokseni - minä menen ruuan luokse" Tao
Nauru


Vihainen vastalause eiliseltä lenkiltä : Minäkö varastaisin ruokaa?!?! EN! ;=))