Sain ostettu vihdoin Taolle noutokapulan. 150g 18cm...Oltiin vähäsen harjoteltu esineen suussa pitämistä sellasel muovitikulla, ja nyt jatketaan samalla tavalla noutokapulan kanssa. Kivasti Tao sitä onkin jo ymmärtänyt. Katotaan nyt miten tätä edetään.

 
Sivulle tulossa pitäis muistaa kiinnittää tohon paikkaan enemmän huomiota. Kuten kuvasta näkyy taas se on turhan edessä.. Mut kontakti parantunu ainakin vähäsen ja Tao jaksaa pitää sitä nyt paremmin. :)

Liikeestä seisomisesta ollaan nyt saatu häivytettyä käsi avistus! Jesjes.  Tao superfiksu.<3 :)

Viime lauantain tokossa (24.01) oli harjottelussa luoksetuloa, kaukokäskyjä ja seuraamisen käännöksiä.
Luoksetulo muuten ok, mutta tuli sivulle aivan liian eteen. Tosiaan pitää nyt kyllä palata tossa sivulle tulossa enemmän käsiavustettuun, ettei tulis palkattua virheellisistä asennoista.
Kaukokäskyjä ollaan harjoiteltu kotona vasta istu - maahan vaihtoja. Sekä ihan vähäsen oikea oppisesti seisomaan nousemista nami nokan edessä, mutta siihen ei ole vielä edes sanaa. (´tykkään´ ku ´osaan´ selittää :D). Menee jo ihan kivasti. Nyt kuulemma pitäs alkaa saada mukaan käsimerkit siihen ohelle, ku jos se ei kuule käskysanaa niin se näkee kuitenkin mitä pitää tehdä. Nyt pitäs vielä keksiä, etttä millaset ne käsimerkit ois, kun ainahan mä käsillä säädän, etten sitten niitä sekottais muuhun. hmm...
Seuraamisen kulmissa näkyi jo selkeästi kuinka väsymys alkoi painamaan Taoa. Käännökset oikeaan meni vielä ihan okei, mut vasempaan, hui hirvitys - kerta kaikkisen totaalisen hirveitä. Nojaa niistä ny ei sen enempää, pirteänä menee molempiin suuntiin jo ihan kivasti, kunhan mä ite teen kulmat sillee järkevästi eikä vaan sillee "kaatuen". :d Täyskäännöksessa tarvitsee vielä namin nenään eteen, jotta pitää paikan kyllin hyvin.

Ja vielä että mikä Taol on, hallissa en saa sitä leikkimään? Kiinnostus muualla vain, vai minä teen jotain väärin vai jotain ihan muuta? Vois ens kerralla kysyä kouluttajalta neuvoa..