Maantaina suunnattiin taas kohti agilitya yhtä matkaa Helmi-göötin ja Noran kanssa. Mentiin samoja juttuja, kun viimeksi ja pikkasen yhdisteltynä jotain hyppy hyppy, hyppy rengas ja putki, hyppy, hyppy. Itsenäisesti otettiin vielä Taon kanssa kolmeen kertaan (10 tai 12) kepit. Hauveli on alkanu hiffaamaan idean! Mutta oikea sisääntulo suunta ei oo vielä seljennyt.

Keskiviikon agilityssä mentiin mun mielestä hauskaa rataa, vaikka töpeksinki ite siinä aika ja tosi paljon. Mä en nyt yritä edes selittää epämääräsil sanoilla millanen se oli, mut kuitenki kahteen kertaan 6keppii, hyppyi eri kulmis, kaks kertaa putki. Mun on pakko oppii opettaa Taolle kepit itsenäisesti, mä oon nimittäin armottoman hidas enkä kerkii mitenkään keppien alulle. Tao on kyl hauska otus, kun se viipottaa. Se on niinku joku yberpositiivisin. Mamman murmeliini.<3

Eilen oltiin Taon kanssa Tuomarinkartanon vinttikoiraradalla koiranpäivän tapahtumassa yhdessä Katariinan ja Domi-tollerin kanssa. Oli ihan hauska hyvin järjestelty tapahtuma, ja kiva että tuli käytyä. pari hurmaavaa kikkuraturkkia tuli nähty.. Ja ilma tosiaankin suosi! Aurinkoista ja keväistä!

Tänään oli L Ä M M I N ! Aamupäivällä oltiin Taon kanssa helsingin keskustassa vähän kävelemässä ja otettiin liikkeestä maahanmenon ja seisomisen superhäiriötreeniä. En ottanut seuraamisesta vaan ihan vapaasta leikistä ja juoksentelusta. Jes seisahtamiset on parantunu huomattavasti, kun aoin satunnaisesti palkkaamaan taakse! Tänään tosi hyviä täsmällisiä pysähdyksiä. Noi kun nyt viel saa yhtä hyviks seuraamisen yhteyteen ni ois kiva! Iltapäivällä oltiin Domin ja Katariinan kanssa lenkillä. Koirat pääsivät kahlailemaan lampeen lämpimän päivän kunniaksi. Taisi haaveleilla olla hauskaa. :)

Nyt nukkumaan, huomenna olisi tarkotus mennä Tuomarinkartanon vinttikoiraradalle mätsäriin.. =)