Äää 2.11 oli sitten se Taon eka pentunäyttely! Ei apuva kuin mä jännitin, mut ei apua kuin Tao on hieno. <3 Se ei tee ongelmaa sit kans niinku mistään. :) Oli ihan supersupersuper hassu päivä. Siis hyväl taval hassu, mut oli jotenkin toosi outoo. :D Pikku Taonen oli maailman hienoin poika ;) Pöydälki meni tosi hyvin ja muutenki, eikä sitä niinku yhtään häirinny vaikka mä olin koko aika ihan pihal kaikesta. Mutta kaikkein hassuinta oli, kun minun pienen pieni pystykorvainen vaavelini oli ROP ja RYP4!!! Olenko ees yli yllättyny ja yli ilonen! Pitää nauttii nyt, kun must tuntuu ettei enää koskaan toiste tuu menee puolikskaan niin hyvin. :D Mutta siis että näin päätti mini Tao yllättää! =) <333 Oli kaiken kaikkiian tosi kiva päivä! Nähtiin Lukaa sekä Tiinaa ja Miinaa sekä Eerikaa ja kasvattaja Sirpaa. :) Pääsivät sisaarukset nauttimaan taas painin hurmasta! :) 
Mut enmää pysty kirjottaa tosta päivästä enempää, kun eihän täst tekstist saa hullukaan tolkkua..

Tällä viikolla ollaan ulkoiltu jo parina päivänä pakkassäässä. Oikeestaan aika mukavaa ainasen sateen rinnalle. Keskiviikkona käytiin koiraurheilukeskus Lily´sin tiloissa vapaa vuorolla vähän muistelee agility esteitä. Pussi on Taosta edelleen kyl varmaan se kaikista kivoin. =) Tessukin oli mukana ja se pääs vähän kipuamaan ja kapuamaan ja lyhyttä putkee menemään. Ilosesti omaa rauhasaa tahtii se menikin. Tais olla Tessustaki ihan hauskaa! :D
Seuraamiseen ollaan saatu Taolaisen kanssa jo paria askelta mukaan, mutta mä en osaa jatkaa, vaan tahtosin jonnekkin kurssille. Tarkotus oli mennä ensviikolla alkavalle toko1 kurssille, mutta olivat kadottaneet ilmottautumiseni, joten nyt ollaan sit jonossa vasta tammikuussa alkavalle kurssille. :( Yritetään nyt si löytää jostain joku sopiva kurssi, jos ois vielä tälle vuodelle, mutta enpä mä sit tiedä onko..

Vois mennä nukkumaan, kun väsyttää ihan sikana. D: Hmm Tao kippas tänään yhen kukkaruukun sisällöt maahan. Kukaan ei huomannu tai kuullu mitään, mutta kun tulin olkkariin ni puolet lattiasta oli ihan mullassa. Ja jostain kumman syystä oli Tao itekkin ihan mullassa . Onneks ei kuitenkaa ollut saanut ruukkua niskaansa. Et sillee tänää. ;D Tais olla pikku kaveril ollu vähän tylsää.