Tänään oli viiminen kerta toko2-kurssia. Tällä kerralla Tao ei ollut enää ns. sillee jumissa. Se teki kaiken sillee paljon ilosemmin ja rennommin ja ää emmä osaa selittää, mutta sillee kuitenkin. Eli päädyin siihen, että eiköhän leikkimättömyys ja muu ole ennemmin sitä vain että Tao on huomannut muunkin maailman ja tuoksut. ;) (ainakin toivottavasti).
Tänään käytiin läpi lyhyesti monta asiaa:

Luoksepäästävyys käytiin kaikilta läpi. Namin ihmevoima piti Taon nätisti paikoillaan, eikä se pahemmin noteeraanut, kun kouluttaja kävi katsomassa sitä sitä
Seuraaminen oli pitemmillä pätkillä ihan hyvä, lyhyemmillä paljon epätarkempi. Miksi? jaa-a. Mutta tänään sitten käännökset vasempaan oli hyviä, oikeaan väljiä. Viimeksi toisin päin. Oikealla kädellä palkkaaminen vois kuulemma vähentää väljyyttä, oten sillä var
Paikallamakuu Aikaa oli ehkäpä jotain 20-30s? Muuten hyvä, mutta alkuun jouduin toistamaan käskyn kolmesti ennenkuin meni maahan - oma vika, olin epäselvä. Kävin palkkaamassa välissä ihan vaan varmuuden vuoksi, kun vierestä koira nousi ja liikkui.
Liikeestä maahanmeno/seisominen
Käveltiin kaikki ryhmässä neliötä ja kahdella sivulla piti pyytää koira seisomaan, kahdella maahan. Jesjes! Tänään tää meni hyvin. :) Nopeet ja tarkat sekä maahanmenot, että seuraamiset Taolta. (ainakin munmielestä=D)
Luoksetulo ja paikalla istuminen
Luoksetulon loppu huono, perusasento liian edessä ja vino. Muuten ok. Lyhyiltä matkoilta sain myöhemmin ihan hyviä sivulletuloja käsiavustetusti. Odotellessa, kun muut tekivät luoksetulon, pidettiin koirat paikalla istumassa. Olin ihan Taon edessä vain ja Tao pysyi nätisti. Välillä käänsin selän. Tao oli selkeesti jo aika väsyny tässä vaiheessa.
Sitten käytiin vielä seuraamisen sivuaskelia ja peruuttamista. Molemmat ihan uusia juttuja, joita varmaan tässä jossain vaiheessä lähetään vähitelen harjoittelemaan. Saatiin ainakin hyvät neuvot.

Tao on kyl ihan supersuperi, kun se jaksaa aina yrittää vaikka mä säädän.<3 Tao on ihanihan supersuper muutenkin!

Tolla kurssilla tuli niin paljon uutta oppia minulle että voi apua, nyt kun sais vielä asiat pysymään päässä. :) Eli oli kyllä hirmu kiva opettava hyödyllinen kurssi ja kun oli vielä mukavat kouluttajatkin! Nyt tulee parin viikon tauko ohjatusta tokoilusta ja 28.02 jatketaan toko lupaus ryhmässä. Vähän vaan pelottaa että mitäköhän siitä tulee, kun must tuntuu et ei osattu tälkää kurssil mitään.. Tai no pelottaa paljon. :D Mut silti ihan tosi kiva että päästään näin heti jatkamaan! :o