Hmm, taas kuukaus sitten viimeks kirjotin. Silloin oli ihan justiinsa lokakuu ja ny on tunnin päästä marraskuu. Apuva, kuin aikaa menee nopee. Ja viel enemmän apua ku ylihuomenna on Taon eka pentunäyttely apuva apuva. :D Silloin joskus ku Sirpa sano et se ilmottaa meijät sinne ni siihen tuntu olevan noin iäisyys. Ääks! Marraskuus on siis nyt 2.11 pentunäyttey vantaal myyrmäes ja 16.11 Helsingin kaapelitehtaalla. Haha mitäköhän siitki kyl tulee. :D
Taon kaa ollaan ny kovasti harjoteltu pöydällä oloa ja sitä ettei se kattois ylöspäin vaan mieluummin eteenpäin seistessä (hmm, korva ongelma lapsi.<3 korvat hettää pystyy jos hauva nostaa päätä. ;)) Ja kyl se jo sujuukin ainakin joten kuten. :) Eri asia sit on siel näyttelys ku mä oon ihan paniikis ja mahollisesti koiraki..

Satanu on taas ihan kunnolla, mut vastapainoks on kyl ollu niit kivojaki ilmoja. Mut sit kun sataa ni sataakin paljon. Ja sen huomaa Tessun ulos meno tahdosta. :D Koiran saa kirjaimellisesti raahata ulos. En mä sitä enää ees raaski ottaa ihan kaikkein hirveimmillä säillä mukaan, vähänkään pitemmille kävelyille tai koirapuistolle, kun toinen on niin kärsivän näkönen. Tao sitä vastoin on onnensa kukkuroillaan. Kenenkään täysjärkisen lempisää ei oo kaatosade ja myrskytuuli, mut ehkei tao sit oo aivan täysjärkinen. ;)

Tässä kuussa oltiin kahdessa mätsärissä Taon kanssa.  Espoossa 12 päivä sininen ei sijotusta. Mää näin vaihteen vuoks vaan säädin ja kaikki meni ihan sekasin ylläri ylläri. Mut pöydäl hyvin!  
Tuomarinkartanon vinttikoira radalla 19 päivä punanen, ei sijotusta. Siel meni hirmu kivasti sekä pöytä et muutenki! (siis meille, meidän hyvin on jonki huonosti mut väliäkös tuol.) Olin supersuper ylpee Taosta!<3 Pöydäl ei nimittäin musta ikinä ennen Tao oo ollu niin nätisti. :)

Ja muuten onkin ollut sitten vaan arkisähellystä. :) Mutta koska, musta tuntuu et nukahan tähän tuolille ja että tää teksti on pelkkää kirjotusvirhettä, niin taidanpi joskus toiste sepustella lisää.