Alkuviikosta saatiin nauttia lumisista lenkeistä, mutta nyt on taas ihan pimeetä. :( Nojaa oli kyl hirmu hauskaa ne pari päivää ku lunta oli! Kumpa vaan ei ois ollu talven ainoot lumet. Todistus kuitenkin siitä että lunta oli :D :

 Tao pihalla :)

22.11 toko1 kerralla harjoittelimme luoksetuloa ja perusasentoa. Nyt kun viimeksi Tao oli hieman liian edessä perusasennossa, niin se oli korjaantunut, mutta sain huomata että epähuomiossa emme olleet harjoitelleet sivulle tuloa, sillä tavalla että Tao on suoraan edessäni ja siitä se tulee sivulle. Se on siis ollut meillä harjoituksen alla tällä viikolla ihan käsiavusteisesti. Nyt oon vähentämssä käsiavustusta siitä vähemmälle, kun tulee jo avustetusti hyvin.  Tao on ollu kokoajan hieno!<3 :)
Tänään ei ollut tokotuntia kun halli tais olla varattu tai jotain. Että hyvin keritään ensi lauantaiksi vielä harjoitella.

Tessun kanssa ollaan myös vähän kertailtu vanhoja oppeja tällä viikolla. Lähinnä paikalla makuuta ja sivulle tuloa. Paikalla makuu onki viel oivasti muistissa, mutta sivulle tuloa oon nyt käytännössä opettanut sille uudestaan. Tessun kanssa on hirmu jännä työskennellä. Se on niinku muuten mitä helpoin, mutta motivoimiseen saa käyttää kyl kaikki taiat. Mut on se kyllä kanssa niin mielettömän palkitseva. Sit se miten se kuitenki tykkää kaikesta touhuamisesta. :)) Tao vaan huutaa ja haukkuu aina ihan hirveesti, kun jätän sen johonkin huoneeseen siks aikaa ku temppuillaan Tessun kanssa. Ja sen jälkeen se sitten vaikka seisois päällään, kunhan se ei joudu jäämään jostain kivasta paitsi. :D