Hui, ollaan jo kohta lokakuussa. :o Kuukauteen ei ole tullut kirjoitettua, vaikka kaiken näköistä ollaan taas tehty. Ilmat on ollu sitä sun tätä, satanu aika paljon ja ollu vilposta. Vaik on niitä tosi nättejä ilmojakin ollut oikeestaan ihan kivasti. Mut mä tykkään syksystä, puut on niin kauniita, pitäs ottaa useammin ulos kamera mukaan..

1950084.jpg

Mutta siis niihin kuulumisiin. =)

4.9 oli match show Tuomarinkartanon vinttikoiraradalla, jonne osallistuttiin sekä Taon että Tessun kanssa. En ihan ensin ollut ajatellut  ottaa Tessuakin mukaan, kun eipä me vielä oltu kovin paljoa keretty seisomista ja eritoten liikkumista harjoitella. Epäilin nimittäin vahvasti etten saisi Tessua liikkumaan askeltakaan. :D Mutta eipäs sitten, meni oikein kivasti! Tuloksena punanen ei sijotusta. Kuka tahansa muu olisi varmasti aatellu et voi kun meni näin huonosti, mutta meille se oli jo ihan superhyvin. ;)
Punasten kehästä tuli vaan jo kamala kiire Taon kehään ja pyysinkin Vilman sit ottamaan Tessun loppuun punasten kehäs kun ite jo juoksi viemään Taon kehään. No mut voi vaan kuvitella mitä säätöö se sitten oli kun nopeesti vaan taon laitoin hihnaan ja sitten olikin jo sen vuoro. Jotain ihme loikka köyryselkää se oli, mut ihan 100% mun vika, ku ei hullukaan ois siinä ymmärtänyt mitä mä Taoo yritin pyytää tekee. :D Tulos sininen, ei sijotusta.

6.9 oltiin mätsärissä Riihimäellä molempien hauveleiden kanssa taas. Tessun esiintyi tosi kivasti! Se jopa seiso ihan ryhdikkäästi suurimmanosan aikaa! :D Saatiin punanen, ja sit oltiin pienten koirien punasten 2!!! Hahaa, voitte arvata vaan että olin aika yli hämmästynyt. ;D
Taon kanssa meni kans  tosi hyvin! Seiso rauhassa nätisti, ja anto tuomarin jopa katsoa hampaat seisten ilman peruutteluja! Tosin pentui ei nostettu ollenkaan pöydälle et tuomari tutki maassa. Punastenkehäs ei sijoitusta.
Mutta eli siis toooosi tyytyväinen oon! :)

8.9 piti käydä Taon kanssa eläinlääkäril poistattamassa kulmurit, kun uudet oli tullu jo puoleen väliin vanhoja. Sen illan oli ihan nukkunukku, mutta sit kun alkoi heräillä, niin heti piti pureskella luita. =)

11.9 Oltiin Taon kanssa taas match showssa herttoniemessä. Pöydällä olo jännitti tällä kertaa kovasti, mutta muuten meni tosi kivasti! Oltiin pientenpentujen sinisten 4! Siellä oli myös säkämittaus ja Tao mitattiin 28cm korkeeksi. Äää, mun mittaukset on kyl menny ihan pieleen, kun mä oisin saanu siit 30cm korkeen, mut väliäkö tuolla. :D

14.9 päästiin kokeilemaan agility esteitä, nummelassa ja tapaamaan kasvattaja-Sirpaa sekä Luka-veljeä ja Miina-siskoa! Hauskaa oli sekä Taosta että minusta! :)

9.9, 16.9, 23.9 Oli meillä Koiakoulu Kompassin pentuagility kurssi. Samalla kurssilla olivat myös Luka ja Miina. Tao on kyllä maailman reippain. Mikään este ei epäilyttänyt, vaan iloisesti juoksenteli kaiken yli ja läpi. Varsinkin putki ja pussi oli tosi kivoja!

15.9 oli ESS:n järjestämä kerhoilta, aiheena pentupäivät ja paljon sheltin pentuja siellä olikin! Ja joukon jatkeena niitä aikuisiakin.

21.9 Oltiin mätsärissä Hakunilan urheilupuistossa Taon kanssa. Ja jeejee taas meni tosi kivasti! Pöydälläkin meni taas paremmin. :) Ja oltiin pienten pentujen punasten 3!! Hihii ja saatiin hasuka pikkupokaali. :D

Viimeviikonloppuna oli agilityn mm-kisat jäähallilla ja la-su olin sitten siellä kattelemassa. Ää mä en ymmärrä miten ne voi olla niin yliyli taitavia! 
 

Ja sitten vielä surullinen uutinen.
26.9.2008 lähti enkeleiden matkaan  taivaaseen Muri. </3 Koira jonka ansiosta Tessu meille tuli. Koira jonka ansiosta minä kiinnuostuin koirista. En tuu unohtaa sua koskaa, ikävä</3