Eilen satoi lunta! Aikas kivaa, ainakin musta. ;D Tao oli ihan innoissaan. Jotain hassua valkoista, piti heti maistaa ja pöllyttää. Ja lopulta se sai mielettömän hepulikohtauksen ja juoksi pitkin metsää minkä jaloistaan pääsi. Mun vaavin ensilumi.. ;) Tessu tepsutteli tessumaiseen tapaansa rauhassa ja virkeänä ihmettellen Taon ylen palttista intoa. =) Yritän saada kameran mukaan valosalla, jos onnistuis saamaan lumikuvia.

Viime viikon lauantaina päästiin Taon kanssa sittenkin aloittamaan Helsinginseudun kennelpiirin järjestämä toko1 kurssi. Aloitettiin ihan perusasennon kautta lyhyen lyhyistä seuraamisista. Tao oli jotenki hassu siellä hallilla. Perjaattees sitä ois kiinnostanu kauheesti hajut ynnä muut, mutta toisaalta se keskitty ihan mielettömän hyvin ja teki tasan kaiken niinku pyydettiin. Kouluttaja neuvo, että Tao vois perusasennos olla ihan hitusen taaenpana, kun mitä se nyt on. Sitä ollaan nyt tällä viikolla yritetty korjailla. :) Sit maahanmenoa liikkeestä on toinen juttu mitä lähdetään seuraavaks harjottelee.

Viimeviikon sunnuntaina eli 16 päivä oltiin Taon kanssa kanssa kaapelitehtaalla pentunäyttelyssä. Tavattiin myös ihana Dea, joka osallistui myös samaan näyttelyyn. :) Tao oli taas maaailman hienoin poika! <3 Ja mä säädin vaaan jonkin verran. :D Tuomarina Soile Bister ja arvostelu tässä:
Kevyt luustoinen ja narttumainen ikäisekseen melko pienikokoinen uros, jolla kovin kevyt pää. Hyvän kokoiset korvat. Leukojen tulisi olla leveämmät. Tällä hetkellä kovin lyhyt rintakehä. Riittävät kulmaukset. Kaunis karva ja väri. Liikkuu lyhyellä askeleella ja kapeasti. Erinomainen luonne. PEK2