Tänään oli kolmas kerta toko1-kurssia. Tao oli hieno!<3
Alkuun otettiin luoksepäästävyys. Tao tykkää niin paljon nameista, että eihän se tuottanut sille mitään ongelmia. Tuijotti intensiivisesti mun taskua et joko nami tulis. Nyt kun siirtäisi taskusta vielä silmiin sen tuijotuksen..  :)
Sen jälkeen otettiin taas sivulle tuloa. Viikon mittaan oltiin Taon harjoteltu sitä paaljon, ja sen kyllä huomas, kun koira tarjos sitä kokoajan. :) Ja nyt alkaa kuulemma perusasento olla oikeassa paikassa.
Seuraavaksi oli uutena asiana liikkestä seisominen. Sitä ei olla Taon kanssa ennen harjoteltu yhtään, mutta nopeasti alkoi koira hoksaamaan mistä oli kyse. Taolla oli tänään ihan mieletön työinto eikä sitä oikeastaan kiinnostanut lähes yhtään mikään muu kuin tekeminen ja namit! Nyt aletaan sit harjottelemaan tota liikkeestä seisomista. Mut haluisko joku viisas ihminen kertoa mulle että pitääkö siinä koiran seisahtaessa koiran tassut olla sillee tasasesti tai siis sillee?
Viime kerroilla Tao oli väsähtänyt aina loppua kohti. Siispä tällä kertaa kävimme n. puolessa välissä tuntia ulkona käymässä. Ja se tosiaan auttoi sillä nyt pikku koirani jaksoi koko tunnin!
Tauon jälkeen oli vuorossa harjoitella paikalla makuuta. Se on tällä hetkellä meille varmaan helpoin juttu tokosta. Tao makaa rauhassa ja pystyn ottamaan jo kivasti välimatkaa sekä aikaa. Vaikka hallissa oli jonkin verran häiriöitä, ei se haitannut yhtään. :)
Viimeisenä tuli vielä puheeksi palkitseminen. Tao palkataan kotona ja ulkona harjoitellessa vaihtelevasti lelulla ja nameilla, mutta tuolla hallilla en osannut saad sitä kiinnostumaan lelusta. Kouluttaja sanoi että kokeiisin laitta lelun hihnaan kiinni ja sitten heiluttelen ja nyin sitä pois päin koirasta. Kouluttaja itse näytti miten ja saikin Taon kiinnostumaan. Jesjes, kun se on niin paljon helpompi palkita kahdella eri tavalla niin ei ole niin ykstoikkosta. :))
Oli ylipäätään hirmu kiva kurssin kerta ja tuli paljon oppia. =)